ПГРТО – Плевен

Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване – град Плевен

Ученици от ПГРТО с награди на Сдружение „Артилерия“

По традиция на 11 март – Денят на ракетните войски и артилерията, плевенското Сдружение „Артилерия – ген. Владимир Вазов” връчи своите годишни награди. Церемонията се проведе в салона на Военния клуб в Плевен, като сред гостите бяха Илия Милушев, съветник на президента Румен Радев, Иво Антонов, директор на дирекция в МО, зам.-областният управител Татяна Божинова, кметът на община Троян Донка Михайлова, началникът на НВУ „Васил Левски“ бриг.ген. Пламен Богданов, директори на училища, приятели на сдружението.

Четирима осмокласници и двама единадесетокласници от гимназията ни бяха номинирани за приз „Доблест“ и получиха от председателя на сдружението о.з. подполковник Радослав Георгиев грамоти за благородните си постъпки. Това са Алисия, Теменужка, Недялко и Христо от 8б клас и Михаил и Димитър от 11а клас.

На Ивайла Линкова от 10а клас, която бе класирана на Първо място в конкурса за есе „Защо ще остана в България?“, бе връчена грамота и парична награда. Грамоти получиха и единадесетокласниците Веселка, Габриела и Йордан за своите есеистични творби.

Грамота за добро сътрудничество със Сдружение „Артилерия” бе връчена на директора на ПГРТО – Плевен госпожа Невена Арабаджиева.

Comments are closed.