ПГРТО – Плевен

Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване – град Плевен

Приз „Доблест“ за ученици на ПГРТО – Плевен

           Плевенското сдружение “Артилерия – ген. Владимир Вазов” връчи своите годишни награди. Те се присъждат на изявени личности традиционно в навечерието на Деня на ракетните войски и артилерията в Българската армия –  11 март.

Церемонията се състоя в концертната зала на Военния клуб. Награди бяха присъдени в различни категории. Сред тях са призовете “Доблест” и „Благородство”, както и най-престижната награда – „Обичам България”.

На тържеството бяха отличени  ученици, помогнали на свои съученици или на хора в нужда.

      С най-високата Първа степен на приз “Доблест” за спасен човешки живот бяха отличени учениците от 12б клас на ПГРТО – Плевен Христо Иванов и Трифон Атанасов. Моника – Никол Богдан – Мариус Дима от 8б клас също получи приз “Доблест” за проявена гражданска съвест при намирането и предаването в полицията на портфейл с пари на улица в Плевен на 23 февруари тази година. Преди няколко дни тя получи и папка с грамота от старши комисар Веселин Вътов, директор на ОДМВР – Плевен, който изрази възхищението си от доблестната й постъпка.

   Председателят на Сдружението връчи грамота за съвместна целенасочена системна дейност по родолюбивото възпитание на учениците на директора на гимназията ни госпожа Невена Арабаджиева.

 

 

Comments are closed.