ПГРТО – Плевен

Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване – град Плевен

Дипломиране на Випуск 2024

    На официална церемония, състояла се на 21 юни 2024 г., Професионалната гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване (ПГРТО) в Плевен тържествено връчи дипломите за средно образование и свидетелствата за професионална квалификация на своите възпитаници от Випуск 2024.

   Директорът на училището, госпожа Невена Арабаджиева, приветства присъстващите зрелостници, учители и гости, като изрази гордостта си от постиженията на младите хора през годините им на обучение. Тя подчерта важността на получените дипломи и свидетелства, които служат като доказателство за техните знания, умения и компетенции в избраните от тях професии.

   Отличниците на випуска бяха наградени от Директора със специални грамоти и еднократни стипендии за изключителното си представяне през целия курс на обучение и на държавните зрелостни изпити. Юбилейният 60-ти випуск на гимназията ни може да се похвали с един пълен отличник и още няколко ученици с отлични дипломи.

   В речта си към завършващите госпожа Арабаджиева ги насърчи  да продължат да учат през целия си живот, смело да преследват мечтите си и да преодоляват житейските предизвикателства с достойнство. Тя също така благодари на учителите и персонала за тяхната всеотдайност и подкрепа към учениците.

   Церемонията завърши с раздаването на дипломите и свидетелствата за професионална квалификация и с обща снимка на целия випуск.

     Честито официално завършване, Випуск 2024!
    Скъпи зрелостници, благодарим Ви, че оставихте своя отпечатък в историята на гимназията ни. Благодарим и на Вашите родители и изказваме дълбокото си уважение към тях за усилията, които са положили за успешното завършване на средното Ви образование. Като се присъединяваме към Вашата гордост и радост, искрено Ви пожелаваме  това да бъде ново начало по пътя на успешната Ви реализация в живота.
     На добър час и нови успехи в живота!

 

Comments are closed.