ПГРТО – Плевен

Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване – град Плевен

Покана за Дни на отворените врати в ПГРТО – Плевен

Дни на отворените врати ще се състоят в Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване – Плевен. Това е чудесна възможност да научите повече за училището и за обучението, което предлага.
Във вторник, 23 април, от 13.30 до 15,00 ч. в Учебно-производствена база „Орион“ на ПГРТО – Плевен, ул. Сан Стефано №30.
Демонстрация на уменията на бъдещите шеф готвачи специалност „Производство на кулинарни изделия и напитки“  и на организатори на кетърингови събития от  специалност „Кетъринг“.
Елате и изпробвайте своите заложби в организирането на празненства по различни поводи, в приготвянето и поднасянето на кулинарни изкушения и напитки!
В сряда, 24 април, от 12.00 до 15.00 ч.  в сградата на ПГРТО – Плевен, ул. Цар Самуил №2, ет. 1.
Училището отваря своите врати за бъдещите осмокласници и техните родители/настойници , както и за всички гости и приятели на Гимназията.
Ще се запознаете с педагогическите специалисти по учебните предмети от общообразователната и професионална подготовка, ще получите възможност за разговор с ръководството на училището, ще се насладите на творческата активност и постижения на нашите ученици. Всички учебни стаи, компютърни кабинети и специализирани ателиета ще посрещнат своите бъдещи ученици с настроение и усмивка.
Учениците от професия „Асистент на лекар по дентална медицина“ ще ви представят как се подпомага дейността на стоматолога и се съдейства при манипулации.
Ще станете свидетели на заниманията на учениците от професия „Съдебен служител“. Дружелюбната „Синя стая“ ще отвори врати за бъдещите психолози и следователи, които проявяват интерес към дейността на органите на съдебната власт.
Заповядайте да се потопите в училищната атмосфера, където духът на традициите се преплита с иновативния почерк на ресторантьорството, административната дейност и здравеопазването!
За подробности относно държавния план- прием за учебната 2023/24 г., моля посетете официалния сайт на Гимназията https://pgrto.com/ , меню ПРИЕМ на ученици. Очакваме ви!

Comments are closed.